misiek^wro, weź sobie mojego klekota za 20kzł i będziesz mieć problem z głowy a to że modzony to co? Przełożysz ze swojego 4x4 i będzie koks :szeroki_usmiech
Brak problemów z turbo, napinaczami, poborem oleju. Tylko wsiadasz i jedziesz.
1.2 TSI to bym odpuścił z tej listy, bo w piątek rozmawiałem z comando to mu 3 raz rozrząd jebnął (czy tam jest na wykończeniu już) w tym silniku z kosiarki. :diabelski_usmiech
Ja bym nad tym nie myślał, jeśli ktoś jeździł Yeti przed zakupem to dziwie się, że je kupił.
Pozycja za kierownicą mizerna, podłokietnik niezbędny a tu zbędny bo nikt od niego nie dosięga i ten plastik po prawej stronie koło kolana obija je przy każdym zakręcie :shock:
Misiek, Bolid Młodzieży Wiejskiej chcesz kupić ? :roll:
Była O2 RS 190 km / 436 Nm
Jest Superb 2FL 201 km / 436 Nm
oolsztyniak, E90 to już nie takiej Wiejskiej - wiejscy to teraz szaleją E36 a nie E90 :P
Poza tym nie będę ukrywał - dużo jest chętnych na modzenie BMW i muszę mieć na czym się nauczyć - z tego jest kasa tak naprawde ... Kabel kosztuje 3x tyle co VCDS, ale później 10 klientów i jest zwrot. Na VCDS musiałem zrobić tych klientów 30 tu... a to i też nie zawsze.
BMW ma sporo ciekawych tematów, nie wiem czy jest online coding, ale muszę w końcu to gdzieś na czymś ugryźć Na swoim najlepiej ...
Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
blackrs, a tam, stresy go w życiu odchudziły. a miał ich sporo ostatnimi czasy :P
wróci do siebie to zacznie znowu nabierać tuszy :wink: :P
5 km do roboty, to faktycznie diesla nie ma co odpalać, rowerek, albo tramwaj lepsze w dużym mieście :P
blackrs, -22kg od czerwca. Coś jeszcze chcesz dodać czy wracamy jednak do tematu?
Aaa czyli ta fota z avatara to misiek -22kg
[ Dodano: Pon 24 Lis, 14 18:55 ]
Zamieszczone przez misiek^wro
Mihau, mam kilka UFO w obserwowanych, ale czy to auto mi się podoba ... no nie wiem
Stylistyka dyskusyjna, ale takie ufo nawet jak nie type r to zwykle 1.8 143km ponoc fajnie jezdzi i w miescie jak na benzyne malo pali, a w porownaniu z typer za ta sama kase masz sporo mlodsze auto, ktore jest na prawde bezawaryjne.
Dareek79, hmm fajne nawet i jaki mały przebieg ... ksenonów to nie ma czy ma ?
Fajne fajne - albo diesla - łatwego z modzeniu 1.9 MJ lub 2.0 -
JA mam bolid w wersji Benzynowej 120 T-JET - ma gratis - 141 KM.
Co do ksenonów można dołożyć albo HID-a albo ori.
Auta wdzięczne w modzeniu dodatków typu doświetlanie zakrętów, PTC, dołożenie ESP z Hill Holder,el składane lustra czujnik deszczu świateł, hamulce 4-ro tłok brembo itd itd.
Do tego samochody praktycznie bezawaryjne i tanie w naprawach (z wyjątkiem skrzyni M32 od ....Opla).
Moim zdaniem w sytuacji jak opisujesz to będzie dobry wybór.
Co do UFO- uważaj na ...rdzę.
Alfa Romeo Giulietta 2015 www.zadbaneauto.pl
Oferta detailingowa dla OCP- szczegóły na priv
Diesle bym wykluczył przy takim przebiegu, FAP lub DPF będzie doskwierał chyba, że od razu się go pozbędziesz.
BMW - cóż - kwestia gustu a o gustach się nie dyskutuje, wszystko zależy do czego auto jest potrzebne.
Jak do turlania się po mieście ja bym szukał jakiegoś kompaktu, który bardzo ale to bardzo niepozornie wygląda lub kupił Srokę :P
Była O2 RS 190 km / 436 Nm
Jest Superb 2FL 201 km / 436 Nm
Na 320d z silnikiem n47 radze uwazac, lancuch od strony grodzi a nie z przodu co bardzo podnosi koszty wymiany, ktory lubi grzechtoac i przeskakiwac, bo sie wyciaga jak w niektorych tsi.
Właściwie to Focus, także części tanie tylko nie wiem jak ze spalaniem
Nie do konca, bo jesli trafisz diesla 2.0 to jest to konstrukcja PSA. Do tego z focusa jest zawieszenie, ale blacha i np. boczne slupki z systemem SIPS to cos czego w focusie prozno szukac, reasumujac to bardzo fajne auto z dobrym zawiasem i blacha lepsza niz w foce, do tego silniki albo mocne i dobre, albo po prostu dobre.
ps. Rozwazalem zakup takowego volvo z 1.6 hdi.
Tippo, racja, trochę uprościłem zawiecha z foki a silniki z PSA chyba oprócz diesla D5 i 2.4 benzyny (to chyba konstrukcje Volvo) i ten T5 to chyba ta sama motorownia co szła w Foce ST?
bo jesli trafisz diesla 2.0 to jest to konstrukcja PSA
Tak i nie. Zależy od mocy. 136KM to od PSA. 150KM- 170KM to konstrukcja Volvo (5-cylindrów)
2.5T -to 5cylindrowa benzyna stosowana również w Fordach
2.4D5 - to 5cylindrowy diesel, o mocach 126KM - 215KM.
była Octavia II 1.9 TDI
jest Octavia III Scout 2.0 TDI
Pozycja za kierownicą mizerna, podłokietnik niezbędny a tu zbędny bo nikt od niego nie dosięga i ten plastik po prawej stronie koło kolana obija je przy każdym zakręcie :shock:
Yyy... Nie?
Pozycja za kierownicą dla gościa moich rozmiarów - bardzo dobra, plastik dla mnie nigdy nie był problemem. Wiadomo - każde auto ma jakieś tam minusy
Komentarz